Waarmee kunnen wij je helpen?

.Amterdam domeinen registreren

Je hebt misschien in het nieuws al vernomen dat het .amsterdam-domein eraan komt. Dit betekent dat je domeinen kunt vastleggen als geefmijmaar.amsterdam.  


Tussen 1 juni 2015 en 14 augustus 2015 geldt de Landrush fase voor dit domein. In die fase kan iedereen een domein claimen. Als één persoon een claim doet voor een domein, gaat het domein naar die persoon. Zijn er meerdere aanvragen dan zijn er voorrangsregels. Amsterdamse partijen hebben hierbij bijvoorbeeld voorrang. Deze regels en meer informatie over het claimen van je voorrang vind je op deze pagina. Een registratie in deze periode kost eenmalig € 74,95 exclusief BTW per domein naast de jaarlijkse registratiekosten. Dit bedrag wordt alleen in rekening gebracht als je het domein daadwerkelijk krijgt.


Het bovenstaande betekent automatisch dat pas in de twee weken na 14 augustus 2015 de domeinen worden toegewezen en dan ook pas gebruikt kunnen worden. Na 1 september 2015 wordt het mogelijk het .amsterdam-domein vrij te registreren. De jaarlijkse registratiekosten voor een .amsterdam-domein zijn € 34,95 exclusief BTW. 


Wil je een aanvraag doen voor een .amsterdam-domein tijdens de Landrush? Maak dan een ticket aan via onze support-pagina. Vanaf 1 september 2015 is het domein via onze website te registreren. 

Login or Signup to post a comment