Waarmee kunnen wij je helpen?
Start a new topic
Solved

[13 augustus 2015] Storing aan enkele webservers

Geplaatst 13 augustus 2015 om 13.45u


Door een storing aan een van onze servers, zijn op dit moment een aantal virtuele Shared Hosting webservers en VPS'en niet bereikbaar. Wij onderzoeken dit probleem en werken aan een oplossing. Als jouw website getroffen is, is dit zichtbaar in onze portal. 


De volgende update hierover volgt uiterlijk om 17.00u.


Update - 14.10u: we zijn bezig de server te herstarten. Daarna moeten de individuele virtuele machines opnieuw gestart worden. We kunnen nog geen eindtijd noemen. 


Update - 14.45u: we zijn nog bezig met de reboot. Om dataverlies te voorkomen moesten de individuele virtuele servers eerst uitgeschakeld worden. Voorlopige uiterlijke eindtijd van de storing om 16.00u. 


Update - 15.30u: de server is inmiddels gestart maar de CPU wordt zwaar belast. Hierdoor gaat het opstarten van virtuele machines erg langzaam. Enkele VPS'en zijn weer online maar nog niet stabiel. Voorlopige eindtijd nu 17.00u.


Update - 16.00u: we hebben besloten de meeste VM's op andere hardware te gaan starten. Dit gaat redelijk vlot en de meeste machines zijn weer online. Enkele VPS'en moeten opnieuw gestart worden hiervoor. Eindtijd blijft 17.00u.


Update - 16.45u: alle servers zijn weer online. De storing is afgemeld.