Waarmee kunnen wij je helpen?
Start a new topic
Solved

[1 september 2016] Storing op mailservers

Geplaatst op 1 september 2016 om 14.40u


Wij hebben op dit moment last van een storing bij het afhandelen van inkomende mails op ons mailcluster. Hierdoor kun je ervaren dat mail vertraagd binnen komt. Uiteindelijk komt alle mail wel binnen. Daarnaast kan het incidenteel voorkomen dat je mailbox niet meer goed ingeladen kan worden. Je krijgt dan de melding 'internal server error' bij het inloggen op webmail. Ervaar je dit laatste, laat het ons weten door een ticket in te dienen via deze pagina. Wij kunnen je mailbox dan herstellen. 


Wij werken aan een oplossing voor het onderliggende probleem. Volgende update hierover uiterlijk op vrijdag 2 september om 10.00u


Update 16.00u - De achterstand in het verwerken van mails is flink afgenomen. Hierdoor zou vrijwel alle mail nu tijdig binnen moeten komen. We werken nog aan een oplossing om de 'internal server error' meldingen te verminderen. 


Update 18.00u - De achterstand is weggewerkt. De impact van de storing is nu erg laag. Alleen in enkele gevallen komt de 'internal server error' voor. Hiervoor kan een ticket aangemaakt worden. We houden dit vannacht in de gaten. Morgenochtend volgt een laatste update. 


Update 2 september 08:15u - Er zijn vannacht geen problemen meer ontstaan met de mail. Mocht je mailbox de 'internal server error' vertonen, meld dit dan via de hierboven genoemde methode.