[27-8-2019] Onderhoud shared hosting platform gestart!

Let op! Alleen van toepassing als je hierover een e-mail hebt ontvangen.


Wat verandert er met je website?

De afgelopen jaren zijn er in de hostingmarkt diverse vernieuwingen en verbeteringen geweest. Om van deze vernieuwingen te profiteren, hebben we gekozen voor een ander type server; onze Cloud server.

Tijdens het spoedonderhoud zullen we je hostingpakket verplaatsen naar onze vernieuwde server. Zo kun je voortaan gebruik maken van diverse plug-ins en software om je hostinggemak te vergroten. Het beheren van jouw website wordt namelijk een stuk eenvoudiger. Onze servers zijn sneller en volledig in de Cloud. Door de plug-ins die we standaard voor je installeren is je website up-to-date en nog beter beveiligd.


Het beheer van FTP-gebruikers wijzigt ook. Je leest hier hoe je in de nieuwe omgeving FTP-gegevens wijzigt.

 

Op je website zal tijdens deze overgang geen downtime ontstaan.


Wat verandert er met je e-mail?
Let op, je inloggegevens wijzigen. Je gebruikersnaam is voortaan het volledige e-mailadres. Momenteel hoef je bij de gebruikersnaam het gedeelte ‘@domein.nl’ niet toe te voegen. Na ons onderhoud is dat wel nodig. Houd hier rekening mee in je mailprogramma.Daarnaast wordt je wachtwoord gereset. Dit is nodig voor het kopiëren van alle data. Hier lees jehoe je het wachtwoord na het onderhoud wijzigt. Tijdens de migratie dinsdagochtend is je e-mailaccount tijdelijk niet benaderbaar. Je mailbox blijft voor de buitenwereld wel bereikbaar. We hebben een onderhoudsvenster van maximaal 1 uur ingepland.Hoe je je wachtwoord aanpast op plesk kun je hier vinden:

 https://support.vip.nl/nl/support/solutions/articles/11000072059-wachtwoord-van-je-e-mailaccount-aanpassen-op-plesk 


Update 9:26


De synchronisatie van data en e-mail is klaar DNS zal zo aangepast worden en inloggegevens zullen toegestuurd worden.

Je kunt ook inloggen via het mijn.vip.nl portaal.


Update: 10:51


DNS is omgezet, je zult zo meteen een mail ontvangen dat het onderhoudt is afgerond. Als je nog tegen problemen aanloopt neem eventjes contact met ons op via info@vip.nl of chat/telefonisch via:  https://www.vip.nl/support/