Je kunt de diensten die aan je domein gekoppeld zijn aanpassen of opzeggen via MijnVIP. Hiervoor klik je in het Domeinoverzicht op het domein waarvan je de diensten wilt aanpassen en vervolgens ga je naar het tabblad 'Pakket aanpassen'.

Let op! De aanpassingen die je hier doet worden direct verwerkt. Als je dus van hostingpakket naar 'alleen domeinregistratie' wisselt, wordt je pakket direct verwijderd. Daarnaast worden eventuele eigen DNS-instellingen aangepast naar je nieuwe pakket. Dit kan betekenen dat je huidige website of mailadressen daarna niet meer werken. Pas deze DNS-instellingen eventueel direct weer aan na het verwerken van de bestelling.

Wissel je van hostingpakket (bijvoorbeeld van Start naar Online), dan heeft dit geen gevolgen voor DNS of je bestaande site. Dan worden alleen de limieten (aantal gebruikers en beschikbare schijfruimte) aangepast.

Gratis koppeling aan bestaand account
Door middel van de gratis koppeling aan een bestaand account, koppel je het gekozen domein aan een hostingpakket van een van je andere domeinen. Dit zorgt ervoor dat beide domeinnamen hetzelfde hostingpakket aansturen. Dit geldt zowel voor de website als voor het e-mailverkeer. Beide domeinen zullen met deze dienst dezelfde website tonen. Bovendien maakt het niet meer uit of men een e-mail stuurt naar info@je-domeinnaam.nl of info@je-domeinnaam.eu. Dit wordt in dezelfde mailbox afgeleverd.

gratis koppeling

Hosting: website en email
Met deze dienst koppel je een nieuw hostingpakket aan je domeinnaam of kies je een groter hostingpakket omdat je website uitgebreid moet worden.

Bij het aanmaken van hosting krijg je de volgende keuzes:

• Start hosting pakket: klein maar compleet instappakket ontwikkeld voor particulieren die een eenvoudige website willen opzetten.
  • Online hosting pakket: je kiest voor het Online hosting pakket wanneer je een website met een gemiddeld aantal bezoekers hebt/ wilt gaan maken.
  • Business hosting pakket: het ideale hosting pakket voor het hosten van een webshop of het hosten van meerdere sites, inclusief gratis SSL-certificaat.
  • Professional hosting pakket: het grootste en meest volledige hosting pakket inclusief gratis SSL-certificaat en Backup Service Pakket. Geschikt voor meerdere sites en veel e-mailgebruikers.

hostingpakket wijzigen

Email-pakket

Bij het email-pakket kun je 5 mailboxen aanmaken. Ruimte voor een website heb je bij dit pakket niet. Deze dienst wordt vaak door startende ondernemers gekozen, bijvoorbeeld omdat de website nog in aanbouw is maar er wel al behoefte is aan e-mailadressen bij de domeinnaam. Het e-mailpakket is ook handig als je je site bij een ander bedrijf hebt ondergebracht. Je kunt namelijk wel via ons de DNS blijven beheren voor je domein, dus je domein laten doorverwijzen naar je site bij een andere provider.

e-mail pakket

Doorleiden naar een bestaand adres (Forwarding)

Met deze dienst kun je je web- en e-mailverkeer doorsturen naar een externe locatie. Je kunt ervoor kiezen alleen je webverkeer naar een externe website door te sturen, of naast je webverkeer ook je e-mail naar een extern adres te routeren. Bij forwarding kun je ook kiezen om 1 html pagina voor je domein te maken.

forwarding

Alleen domeinregistratie

Met de dienst domeinregistratie leg je alleen je domeinnaam vast. Je kunt het domein dan nog niet gebruiken voor een website of e-mail. Wel heb je volledige controle over de DNS-instellingen van je domeinnaam. Je kan zo dus het domein eventueel wel koppelen aan diensten die je bij een andere provider afneemt.

domeinregistratie