Het beheer van je hosting pakket voer je binnen MijnVIP uit op het tabblad SiteAdmin. Alles wat met de webruimte of je e-mail te maken heeft, kun je op dit tabblad instellen. Hierbij kun je denken aan het toevoegen van e-mailadressen en het wijzigen van wachtwoorden voor e-mail en FTP.

Je komt op het tabblad "SiteAdmin" door op de hoofdpagina van MijnVIP, of in het Domeinoverzicht, op een domeinnaam te klikken waaraan je een hostingpakket gekoppeld hebt. De functies van het SiteAdmin tabblad leggen we op afzonderlijke pagina's aan je uit. Afhankelijk van het door jou gekozen hosting pakket kan het zijn dat enkele functies voor jou niet beschikbaar zijn. Wanneer dit van toepassing is, zal dit in de handleiding over de betreffende functie vermeld worden. Het tabblad "SiteAdmin" ziet er als volgt uit:

hostingpakket beheren