Naast je hoofdgebruiker kun je extra MijnVIP-gebruikers toevoegen. Deze geef je toegang tot een specifieke domeinnaam binnen je account. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je een webbouwer hebt ingeschakeld die je toegang tot de instellingen van een van je domeinen wilt geven. Deze gebruiker heeft vervolgens enkel toegang tot de tabbladen 'SiteAdmin' en 'DNS-instellingen' van de domeinnaam waaraan je de nieuwe gebruiker koppelt.

In onderstaande supportvideo wordt dit proces stap voor stap uitgelegd.

Mocht je het prettig vinden om deze stappen nog eens rustig te doorlopen, dan kun je hieronder nog eens alle stappen bekijken.

mijnvip gebruikers beheren

Voor het aanmaken van een nieuwe MijnVIP-gebruiker klik je in het menu aan de linkerkant op 'Gebruikersoverzicht. Hier kun je bestaande gebruikers beheren door achter de betreffende gebruiker op 'Áanpassen'te klikken. Om een nieuwe gebruiker toe te voegen klik je op 'Voeg een nieuwe MijnVIP-gebruiker toe'.

Voor een MijnVIP-gebruiker zijn de volgende gegevens verplicht:

• Gebruikersnaam: een gebruikersnaam en de domeinnaam waar deze gebruiker onder valt.
  • Wachtwoord: Het gewenste wachtwoord voor de gebruiker.
  • Domeinnaam: Hier selecteer je het domein dat deze nieuwe gebruiker mag beheren.
  • Voorletters: De voorletters van de nieuwe gebruiker.
  • Achternaam: De achternaam van de nieuwe gebruiker.
  • Email: Het e-mailadres waarop deze gebruiker zijn inloggegevens opnieuw kan ontvangen.

mijnvip gebruiker toevoegen