Hoe je je e-mailaccount kunt instellen op je iPhone vind je in de onderstaande handleiding. Met verschillende versies en besturingssystemen is rekening gehouden.

Wij gaan hier uit van mailinstellingen in combinatie met ons mailcluster. Deze instellingen gelden voor de meeste klanten die na 2013 een hostingpakket bij ons hebben besteld. Sommige klanten maken echter nog gebruik van de oude mailsituatie. De gebruikte instellingen van de oude situatie vind je hier

1. Open de app Instellingen.
  2. Klik op Accounts en wachtwoorden.
  3. Klik op Nieuwe account.
  4. Klik op Anders.
  5. Klik op Voeg mailaccount toe.
  6. Vul het e-mail adres en het wachtwoord van het account in. Bij Naam en Beschrijving mag je invullen wat je wil, want deze gegevens zijn verder niet van belang voor het inloggen op je mailaccount.
  7. Vul de instellingen in zoals ze te vinden zijn in deze handleiding.

8. Klik op Volgende.

9. Deselecteer Notitie en klik op Opslaan