Hoe je je e-mailaccount kunt instellen op je iPhone vind je in de onderstaande handleiding. Met verschillende versies en besturingssystemen is rekening gehouden.

Wij gaan hier uit van mailinstellingen in combinatie met ons mailcluster, deze zal voor de meeste klanten van na 2013 gelden. Sommige klanten maken nog gebruik van de oude mailsituatie. De gebruikte instellingen van de oude situatie vind je hier

1. Open de app instellingen
  2. Klik op Accounts en wachtwoorden
  3. Klik op Nieuwe account
  4. Klik op Anders
  5. Klik op Voeg mailaccount toe
  6. Vul het email adres en het wachtwoord van het account in. Voor naam en beschrijving kunt u invullen wat u wil.
  7. Vul de instellingen in zoals ze te vinden zijn in deze handleiding

8. Klik op volgende

9. Deselecteer notitie en klik op opslaan.