Hosted Exchange is een e-mail dienst van VIP Internet. Het is anders dan onze reguliere e-maildienst, omdat je met Hosted Exchange op een professionele manier met meerdere gebruikers kunt werken met je e-mail in de cloud.

De grootste verschillen tussen onze reguliere e-maildienst en Hosted Exchange zijn:

• 50 Gb mailbox ruimte
  • Gedeelde contactenlijst
  • Ongelimiteerde e-mail aliassen
  • Gedeelde takenlijst
  • Gedeelde kalender
  • Gedeelde adressenlijst
  • Outlook Web Access en Outlook client access
  • ActiveSync, inclusief mobiel
  • IMAP4, POP3 toegang
  • Spamfilter van SpamExperts

Interesse? Via deze link kun je een demo account aanvragen, waarmee je gedurende 30 dagen de volledige functionaliteit kunt testen. Je kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor al je vragen.