Het gebeurt iedereen wel een keer: je weet niet meer wat je wachtwoord is! Door de volgende stappen te doorlopen kun je eenvoudig je wachtwoord aanpassen.

Je wachtwoord aanpassen

Om je wachtwoord aan te passen log je eerst in op www.vipcloud.nl. Klik hier op de knop 'Users'.

users

Klik daarna op de gebruiker die je wilt bewerken. Dit doe je door op de blauwe tekst te klikken onder het kopje 'Display Name'.

edit user

Klik op 'Change Password'

change password

Voer nu je nieuwe wachtwoord in. Let op: je moet gebruik maken van:

• Minimaal 6 tekens
  • 3 verschillende soorten tekens, zoals:
    • Speciale tekens: @, * of ^
    • Kleine letters
    • Hoofdletters
    • Cijfers

Je kunt ook klikken op 'Generate Password'. Er wordt dan een wachtwoord voor je gemaakt, maar dit is vaak lastig te onthouden.

input password

Klik na het invullen van je nieuwe wachtwoord op 'Submit' om het wachtwoord te wijzigen. Als het is gelukt kom je terug bij het overzicht van deze gebruiker.

foutmelding
Mocht je wachtwoord niet aan de eisen voldoen zul je een rode foutmelding zien met daarin uitgelegd wat er mis is.