Het is mogelijk om je Hosted Exchange zo in te stellen dat meerdere domeinen verwerkt kunnen worden binnen je omgeving. Zo kan bijvoorbeeld info@jedomein.nl en sales@eenwinkel.nl afgehandeld worden door je Hosted Exchange. Op deze manier heb je alle voordelen van Hosted Exchange op meerdere domeinen

Als je deze instellingen door wilt voeren moeten er twee zaken geregeld worden:

1. De DNS van de domeinen in kwestie moet worden aangepast
  2. De domeinen moeten binnen Hosted Exchange worden toegevoegd

Als de domeinen bij ons staan handelen wij deze aanpassingen graag voor
je af. Mocht er echter een extern domein tussen zitten kunnen wij de DNS hiervan niet aanpassen. In dit geval zul je zelf deze wijzigingen door moeten voeren of het domein naar VIP moeten verhuizen. Voor meer informatie hierover kun je natuurlijk contact met ons opnemen.