Via het WebsitePanel kun je eenvoudig subdomeinen aan je website toevoegen. Dit doe je door de volgende stappen te doorlopen.

Subdomein toevoegen binnen je WebsitePanel

• Log in op je WebsitePanel
  • Klik op 'Domeinen'

• Klik op 'Nieuw Domein'

• Klik op 'Sub-domein'

• Voer hier de naam van het subdomein in dat je wilt activeren, bijvoorbeeld 'test'
  • Klik daarna op 'Nieuw Domein'

Het kan even duren voor het domein is toegevoegd. Tijdens het wachten zie je dit scherm.

Als het toevoegen gelukt is word je terug gestuurd naar het overzicht van je domeinen. Hier zie je nu je nieuwe subdomein bij staan, je kunt hier direct mee aan de slag!

Subdomein verwijderen binnen je WebsitePanel

Voor je een bestaand subdomein kunt verwijderen moet je eerst alle bestanden hierin verwijderen. Je krijgt anders de volgende melding te zien:

Als je alle bestanden hebt verwijderd kun je de volgende stappen doorlopen om een subdomein te verwijderen.

Verwijzing website verwijderen

• Log in op je WebsitePanel
  • Klik op 'Web' en in het menu dat je bij je muiswijzer ziet op 'Websites'

• Klik hier op het subdomein dat je wilt verwijderen, bijvoorbeeld 'test.jedomein.nl'

• Klik op 'Verwijder' en kies OK in het popup venster.

De verwijzing van het subdomein naar een website is nu verwijderd. Je kunt nu verder gaan met het verwijderen van het Subdomein.

Subdomein verwijderen

• Log in op je WebsitePanel
  • Klik op 'Domeinen'

• Klik hier op het subdomein dat je wilt verwijderen, bijvoorbeeld 'test.jedomein.nl'

• Klik op 'Verwijder' en kies OK in het popup venster.

Het subdomein is nu verwijderd.