Waarmee kunnen wij je helpen?

Wat is Web Presence Builder?

De Web Presence Builder is een eenvoudige en intuïtieve manier voor kleine bedrijven en individuen om websites te bouwen.

Als je een website wilt bouwen met Web Presence Builder, dan moet je eerst het onderwerp van je website selecteren, een naam opgeven en een taal selecteren. Je zult worden gevraagd naar informatie over jezelf die gebruikt wordt voor het vullen van de website. Merk op dat de informatie die je opgeeft verder nergens anders wordt opgeslagen of gebruikt; deze is alleen bedoeld voor het voorbewerken van websitepagina's als "Wie zijn wij?" en "Neem contact met ons op".

Je kunt deze gegevens op elk moment weer wijzigen of verwijderen. Als de benodigde informatie is opgegeven, dan maakt Web Presence Builder een website aan met een uniek design. Het design van een website in Web Presence Builder bestaat uit een aantal elementen. Elke keer dan Web Presence Builder een websitedesign aanmaakt, dan wordt gebruik gemaakt van een willekeurige combinatie van designelementen. Zo kun je er zeker van zijn dat je design uniek is.

Let op, deze functie wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld. 

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op