In de onderstaande handleiding wordt uitgelegd hoe je binnen de Web Presence Builder een webpagina toevoegt aan je website.

Een nieuwe pagina toevoegen:

pagina toevoegen

1. Ga naar het tabblad Pagina's.
  2. Klik op Pagina toevoegen. De nieuwe pagina wordt in het groen aangegeven.
  3. Bepaal de positie van de nieuwe pagina door deze naar rechts te slepen of door de pijltjes te gebruiken.
  4. Geef de titel van de pagina op.
  5. Geef een beknopte omschrijving op van de inhoud van de pagina die kan worden weergegeven in de resultaten van zoekmachines en de sleutelwoorden waarop zoekmachines de pagina zouden moeten vinden.
  6. Wanneer je pagina's wilt verbergen voor de bezoekers van je website, dan selecteer je het selectie-vakje Verborgen pagina.
  7. Wanneer je de pagina met een wachtwoord wilt afschermen, selecteer dan het selectievakje Afgeschermde pagina en geef een gebruikersnaam en een wachtwoord op.
  8. Klik OK om de wijzigingen op te slaan.

Opmerking: de velden Paginatitel en Naam van link naar pagina zijn verplicht. Omschrijving en Sleutelwoorden zijn optionele velden. Wanneer je sleutelwoorden voor een pagina opgeeft, dan moeten deze - zonder spaties - door komma's worden gescheiden.

De locatie of eigenschappen van een pagina wijzigen:

1. Ga naar het tabblad Pagina's.
  2. Selecteer de pagina die je wilt bewerken.
  3. Wijzig de positie van de pagina door deze naar rechts te slepen of door de pijltjes te gebruiken.
  4. Bewerk de titel van de pagina.
  5. Bewerk of verwijder de beknopte omschrijving van de inhoud van de pagina die kan worden weergegeven in de resultaten van zoekmachines en de sleutelwoorden waarop zoekmachines de pagina zouden moeten vinden.
  6. Wanneer je pagina's wilt verbergen voor de bezoekers van je website, dan selecteer je het selectievakje [Verborgen pagina].
  7. Wanneer je de pagina met een wachtwoord wilt afschermen, selecteer dan het selectievakje [Afgeschermde pagina] en geef een gebruikersnaam en een wachtwoord op.
  8. Klik OK om de wijzigingen op te slaan.

Opmerking: de velden Paginatitel en Naam van link naar pagina zijn verplicht. Omschrijving en Sleutelwoorden zijn optionele velden. Wanneer je sleutelwoorden voor een pagina opgeeft, dan moeten deze - zonder spaties - door komma's worden gescheiden.

Een pagina uit je website verwijderen:

1. Ga naar het tabblad Pagina's.
  2. Selecteer de pagina die je wilt verwijderen.
  3. Klik op Pagina verwijderen.
  4. Klik OK om de wijzigingen op te slaan.

Opmerking: alle plaatjes en tekst worden onherroepelijk verwijderd van de pagina. Het is raadzaam dat je eerst de status opslaat, voor je deze handeling uitvoert.

Let op, deze functie wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld.