De header van de site bestaat uit de volgende elementen:

• Achtergrondafbeelding van de header.
  • Logoafbeelding.
  • Titel van de site.
  • Ondertitel. Dit is meestal een omschrijving van je site of een bedrijfsslogan.

De achtergrondafbeelding of een ander element van de header wijzigen (logo, titel of ondertitel):

1. Klik op de headerafbeelding.
  2. Voer een van de volgende acties uit:

• Om een afbeelding te gebruiken uit de bibliotheek van Web Presence Builder selecteer je de optie Selectie uit onze bibliotheek en vervolgens een afbeelding uit het menu Afbeeldingslijst.
    • Om je te helpen bij het zoeken naar een geschikte afbeelding kun je de optie Aanbevolen selecteren of een trefwoord opgeven in het invoerveld.

web presence builder header

• Wil je je eigen afbeelding gebruiken, selecteer dan de optie Selectie van eigen bestand, klik op Bladeren en selecteer de juiste afbeelding. Je kunt alleen afbeeldingen gebruiken in GIF-, JPEG- of PNG-formaat, bij voorkeur niet breder dan 900 pixels. Het is aan te bevelen ook het selectievakje Afbeeldingsgrootte inpassen te selecteren, zodat je er zeker van bent dat je afbeelding binnen de indeling van de site past.
    • Om een afbeelding te verwijderen, selecteer je de optie geen afbeelding en geef je de hoogte van het headerblok op in pixels.
    • Onder Toon header-elementen selecteer je de selectievakjes die horen bij de elementen die je in de header wilt opnemen.
    • Als je een logoafbeelding wilt verwijderen of je wilt je eigen logo uploaden, klik dan op de logoafbeelding.