Je kunt op de pagina's van je website video's invoegen die zijn geplaatst op populaire websites voor het delen van video , zoals YouTube (youtube.com), Vimeo (vimeo.com), MySpace (myspace.com) en Dailymotion (dailymotion.com).

Een video in een webpagina invoegen:

1. Ga naar het tabblad Inhoud, selecteer Ingevoegde video en sleep de module naar de pagina.
  2. video invoegen

3. Geef de link op naar de video of selecteer de optie Code invoegen als je de invoegcode hebt overgenomen van een site voor het delen van bestanden; plak de code vervolgens in het juist veld.
  4. video link

5. Klik op OK.

Een video verwijderen:

Plaats de muisaanwijzer boven een video en klik op Verwijderen.

Let op, deze functie wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld.