Als je wilt dat bezoekers je rechtstreeks vanaf je site berichten kunnen sturen, dan kun je een contactformulier toevoegen.

Een contactformulier toevoegen:

1. Ga naar het tabblad Inhoud, selecteer Contactformulier en sleep de module naar de pagina.
  2. contactformulier toevoegen

3. Op het tabblad Instellingen geef je het volgende op:
  • E-mailadres van de ontvanger. Je kunt slechts één e-mailadres opgeven.
  • Onderwerp van bericht.
  • De tekst die moet worden getoond op de knop die het bericht verstuurt.
  • instellingen contactformulier

• Als je invoervelden van het formulier wilt toevoegen, verplaatsen of verwijderen, of je wilt de labels wijzigen, klik dan op het tabblad Velden en voer de vereiste wijzigingen door.

velden contactformulier

• Voor het wijzigen van het standaardbericht "Uw reactie is verstuurd. Dank voor uw feedback", dat wordt getoond na het verzenden van een bericht, klik je op het tabblad Antwoord waar je een nieuwe tekst kunt opgeven.

antwoord contactformulier

• Klik op OK.

Een contactformulier verwijderen:

Plaats de muisaanwijzer boven het formulier en klik op Verwijderen.

Let op, deze functie wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld.