Als je wilt dat je bezoekers op een eenvoudige manier de inhoud van je website kunnen delen via sociale netwerken of online bookmarkdiensten, dan kun je een balkje invoegen met knoppen voor het delen op Facebook, Twitter, Myspace en andere populaire diensten.

De balk 'Delen via sociale media' aan een webpagina toevoegen:

1. Ga naar het tabblad Inhoud, selecteer Delen en sleep de module naar de pagina.
  2. delen

3. Selecteer de weergave van de balk.
  4. weergave

5. Als je de lijst met sociale netwerken en andere diensten die op de balk worden weergegeven wilt aanpassen, dan plaats je de muisaanwijzer boven het pictogram [+] en klik je op de link Instellingen. De wijzigingen die je doorvoert in de lijst van diensten wordt zichtbaar na het publiceren van de site.
  6. Klik op OK.

De balk 'Delen via sociale media' verwijderen:

Plaats de muisaanwijzer boven de balk en klik op Verwijderen.

Let op, deze functie wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld.