Waarmee kunnen wij je helpen?

De beste server

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit drie eigen server oplossingen. Welke oplossing het beste bij jou past ligt aan je wensen en behoeften maar ook aan de grootte van je website.

Managed VPS

Een Managed VPS is geschikt voor websites die te groot zijn geworden voor een hosting pakket maar nog geen eigen server nodig hebben. Voornamelijk het geheugen en de schijfruimte is van belang om naar te kijken. Bij het grootste hosting pakket, het Professional hosting pakket, heb je 15.000 MB schijfruimte en deel je 4 GB geheugen met de overige klanten op de server. Wanneer je hier structureel overheen gaat raden wij je aan om een Managed VPS af te nemen. Met een Managed VPS heb je 160 GB schijfruimte en een eigen geheugen van 2048 MB toegewezen wat niet gedeeld wordt met andere klanten.

MDS

Wanneer je een MDS afneemt betekent dit dat je een volledig eigen server huurt. Het onderhoud van de server wordt door VIP Internet gedaan. Je geniet met een MDS van 500 GB schijfruimte en een geheugen van 4096 MB. Een MDS is geschikt voor websites met veel bezoekers, veel applicaties en een grote database. Wanneer je een webshop hebt en gebruik maakt van het CMS pakket Magento dan raden wij je aan om een MDS af te nemen. Magento is namelijk een zwaar CMS en de performance van je webshop is het beste wanneer deze op een eigen server draait.

Cluster hosting

Een cluster hosting is de meest geavanceerde oplossing die wij aanbieden. Hiermee heb je meerdere servers en kunnen de servers de workload verdelen. De performance van je website is altijd hoog en je zult geen downtime hebben. Cluster hosting is uitermate geschikt voor grote websites met piek momenten in bezoekersaantallen.

Eigen server aanvragen

Je wilt meer informatie ontvangen over de eigen server oplossingen van VIP Internet of je wilt een eigen server aanvragen? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk. 

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op