Je factuur wordt altijd per e-mail naar het bij ons bekende e-mailadres verzonden. De factuur wordt daarbij als een PDF bijlage toegevoegd. Je kunt deze daardoor snel en gemakkelijk uitprinten voor je eigen administratie. Mocht er geen PDF bestand beschikbaar zijn van je factuur waarbij onze bedrijfsgegevens zijn inbegrepen, dan kun je ook een kopie van de factuur opvragen bij onze service desk.

Wanneer je een overzicht van al je facturen wilt hebben, dan kun je dit in het online klantenportal MijnVIP vinden:

1. Log in bij MijnVIP. Je inloggegevens voor MijnVIP heb je per e-mail ontvangen bij je eerste bestelling.
  2. Klik in het linkermenu op ‘Factuuroverzicht’.
  3. Je krijgt nu een overzicht te zien van je facturen. Je kunt hier tevens zien welke facturen reeds betaald zijn en of er nog een factuur openstaat.
  4. Door op ‘Bekijken’ te klikken open je de factuur. De factuur opent alleen in het scherm en is dus niet te downloaden. Wanneer je de factuur wilt gebruiken voor je eigen administratie, raden wij je aan om de factuur te gebruiken die je eerder per e-mail als PDF bestand hebt ontvangen.

Wanneer je je inloggegevens voor MijnVIP kwijt bent, kun je deze hier opvragen.