Je inloggegevens voor het online klantenportaal heb je per e-mail gekregen bij je eerste bestelling. Je account is je persoonlijke omgeving waar je al je domeinregistraties en hostingpakketten kunt beheren. Tevens kun je contactgegevens wijzigen en de FTP- en e-mailgegevens inzien.

Wanneer je je inloggegevens  kwijt bent, kun je deze opvragen door op de link ''Wachtwoord vergeten'’ in het inlogscherm te klikken. Je dient hier je gebruikersnaam en het mailadres, dat bij ons bekend is, in te vullen. Je krijgt vervolgens per mail een link toegestuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen. LET OP: deze link is 2 uur geldig.

Mocht deze optie niet werken omdat je niet over de juiste gebruikersnaam of mailadres beschikt, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice