Je inloggegevens voor het online klantenportal MijnVIP heb je per e-mail gekregen bij je eerste bestelling. MijnVIP is je persoonlijke portal waar je altijd je domeinregistraties en hostingpakketten kunt beheren. Tevens kun je in MijnVIP je contactgegevens wijzigen en je FTP- en e-mailgegevens inzien.

Wanneer je je inloggegevens voor MijnVIP kwijt bent, kun je deze opvragen door op de link ''Wachtwoord vergeten'’ in het inlogscherm te klikken. Je dient hier je gebruikersnaam (in de meeste gevallen is dit je klantnummer) en het mailadres dat bij ons als contactmailadres bekend is in te vullen. Je krijgt vervolgens per mail een link toegestuurd waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen. LET OP: deze link is 2 uur geldig.

Mocht deze optie niet werken omdat je niet over de juiste gebruikersnaam of mailadres beschikt, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice