Wanneer je je diensten bij VIP Internet wilt opheffen kun je dit doen in het online klantenportal MijnVIP. Je dient er rekening mee te houden dat voor al onze diensten een overeenkomst van één jaar geldt. Voor particuliere overeenkomsten wordt dit na het eerste jaar per maand verlengd. Zakelijke overeenkomsten worden ook na het eerste jaar telkens opnieuw voor de periode van één jaar verlengd. Je dient uiterlijk één maand voor het verstrijken van het contract je diensten op te zeggen.

Een dienst opzeggen

  1. Wanneer je een dienst wilt opzeggen klik je op de gewenste domeinnaam in het online klantenportal MijnVIP. 
  2. Vervolgens klik je op het tabblad ‘Registratie’. Je vindt hier de registratieperiode van de diensten die bij deze domeinnaam horen.
  3. Om de dienst op te zeggen klik je op ‘Automatische verlenging van de domeinnaam aanpassen’. 
  4. Zet vervolgens de automatische verlenging uit. Je kunt hier een reden voor je opheffing geven en een toelichting. Dit helpt ons bij het blijven verbeteren van onze dienstverlening.
  5. Wanneer je op ‘Opslaan’ klikt, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging.
  6. Je dient op de link in de e-mail te klikken om de automatische verlenging definitief uit te zetten.
  7. Nadat je opzegging is verwerkt ontvang je van ons nogmaals een e-mail ter bevestiging. In deze e-mail kun je de datum vinden waarop je diensten worden opgeven.


LET OP: met het opheffen van je domeinnaam zullen de diensten die aan je domeinnaam zijn gekoppeld, zoals een hostingpakket of e-mailadressen, niet vervallen. De gekoppelde diensten dien je apart op te zeggen via het klantenportaal.