Waarmee kunnen wij je helpen?

Domein verhuizen naar een andere provider

Je wilt je domeinnaam die je hebt geregistreerd bij VIP Internet verhuizen naar een andere provider? Wij vinden het erg jammer dat je weggaat.

Als
je een domeinnaam wil verhuizen naar een andere provider, dan heb je een verhuiscode nodig. Deze verhuiscode kun je aanvragen door contact op te nemen met onze supportdesk of door in te loggen in het klantenportaal. Zodra je de verhuiscode hebt, geef je deze door aan de provider waar je de domeinnaam naartoe wilt verhuizen.

Website verhuizen

Als 
je een domeinnaam verhuist betekent dit dat de diensten die zijn gekoppeld aan de domeinnaam, bijvoorbeeld e-mailadressen of een hostingpakket, komen te vervallen. Een website wordt niet automatisch mee verhuisd. Wanneer je dus een website hebt gemaakt op de domeinnaam die je gaat verhuizen, dan dien je dit handmatig te doen.

Bij zowel een domeinnaam als een hostingpakket is sprake van een jaarcontract. Als je je domeinnaam verhuist tijdens de nog lopende contractsperiode, dan is er geen recht op restitutie van een reeds betaald bedrag.

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op