Voor het verhuizen van een domeinnaam heb je een verhuiscode, soms ook wel een token of EPP code genoemd, nodig. De verhuiscode kun je opvragen bij je huidige provider en dien je door te geven aan de provider waar je je domeinnaam naartoe wilt verhuizen.

Wanneer je je domeinnaam bij VIP Internet hebt geregistreerd maar deze wilt verhuizen naar een andere provider, dan kun je de verhuiscode bij ons opvragen. Je kunt hiervoor inloggen in je klantenportaal of contact opnemen met onze supportdesk. Vermeld hierbij om welke domeinnaam het gaat. Wij zullen de verhuiscode zo spoedig mogelijk naar het bij ons bekende contact e-mailadres voor het domein versturen.