Wanneer je een website wilt gaan maken dan heb je naast een domeinnaam ook een hostingpakket nodig. Een domeinnaam is de URL die je vastlegt en waar bezoekers via een internet browser (zoals Chrome of Explorer) op terecht komen. Met een hostingpakket plaats je de website online zodat bezoekers van je domeinnaam een website te zien krijgen. In onderstaande video worden onze verschillende hostingpakketten met elkaar vergeleken:

Er zijn veel soorten hostingpakketten die je kunt afnemen. Welk pakket het beste bij jou past, ligt aan de wensen en behoeften voor je website. Wil je een persoonlijke blog gaan maken voor een klein aantal bezoekers? Dan heb je een klein pakket nodig met weinig dataverkeer. Wil je een complexe website gaan maken met veel afbeeldingen en een hoog bezoekersaantal? Dan heb je een groot hostingpakket nodig. Ook het aantal e-mailaccounts dat je aan je website wilt gaan hangen, bepaalt de grootte van je hostingpakket. Je kunt hiervoor gebruik maken van onze keuzehulp.

Hostingpakketten bij VIP Internet

Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier hostingpakketten. Wanneer je een hostingpakket bij VIP Internet afneemt, betekent dit dat je ruimte huurt op één van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen dat je website altijd online in. De grootte van de ruimte die je huurt is afhankelijk van je hostingpakket.

Wij helpen je graag bij het maken van de juiste hostingpakket keuze. Aan de hand van enkele vragen in onze keuzehulp kunnen wij je al een passend advies geven. Wanneer je liever een persoonlijk advies hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice.