Wanneer je een website wilt gaan maken heb je twee dingen nodig, namelijk een domeinnaam en een hostingpakket. Het is bij VIP Internet mogelijk om een hostingpakket af te nemen zonder hier een domeinnaam bij te registreren. Het is dan wel belangrijk dat je bij een andere provider de beschikking hebt over een domeinnaam. 

 

Alleen hosting afnemen bij VIP Internet 

Wij raden je aan om altijd je domeinnaam naast je hostingpakket bij VIP Internet onder te brengen. Dit maakt het beheer van je website een stuk eenvoudiger. Het is wel mogelijk om je domeinen bij een andere provider te registreren en je website en e-mail bij VIP te hosten. Hiervoor is het belangrijk dat je de DNS-instellingen van je domein kunt bewerken. Als je hier vragen over hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.


Hostingpakketten bij VIP Internet

Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hostingpakketten. Er is altijd een hostingpakket dat bij jouw situatie past. Of je nu een persoonlijke blog voor een paar bezoekers wilt maken of een complexe bedrijfswebsite met veel afbeeldingen, je kunt altijd bij VIP Internet terecht. Welk hostingpakket het beste bij jou past is dus afhankelijk van de website die je wilt gaan maken. Weet je niet welk hostingpakket je moet kiezen? Aan de hand van enkele vragen in de keuzehulp kunnen wij je een passend advies geven. Wil je liever een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk.

 

Domein registreren bij VIP Internet

Een domeinnaam is een exclusief adres voor je website op het internet. Wanneer je een website wilt gaan maken is het van belang om een domeinnaam te registreren. Je registreert je eigen domeinnaam al vanaf € 9,95 per jaar. Domeinnamen kun je registreren met verschillende extensies. Een extensie kan gericht zijn op een bepaald land, zoals .NL of .DE. Je kunt ook kiezen voor een andere extensie zoals .COM en .EU of de nieuwste extensies zoals .MARKETING of .SHOP.