Waarmee kunnen wij je helpen?

Back-up service pakket

Elke nacht wordt een back-up gemaakt van elke server. Deze back-ups worden zeven dagen bewaard. Denk je dat het nodig is om een back-up van je website terug te zetten? Dan kun je hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. 


Houdt er wel rekening mee dat er kosten zijn verbonden aan het volledig door ons laten terugzetten van een back-up. Het plaatsen van een bestand op de server met daarin de back-up, waarna je de back-up zelf terugplaatst, is gratis.

Als je altijd gratis back-ups door ons wilt kunnen laten terugplaatsen, dan kun je het back-up service pakket aanschaffen van €1,95 per maand.


Zelf een back-up maken 

Het is altijd handig zelf een back-up van je site te maken. Het kan voorkomen dat je bijvoorbeeld een back-up nodig hebt van langer dan zeven dagen geleden, doordat je er pas na meer dan een week achter komt dat er iets mis is. Daarnaast maken wij back-ups altijd alleen 's nachts. Zet je een nieuwe versie van de site online en gaat er na enkele uren iets mis, dan hebben wij daar geen back-up van.


Back-up service pakket


Wil je dat wij een back-up gratis voor je terug zetten? Dat kan door middel van het back-up service pakket.. Je betaalt slechts €1,95 per maand en hebt altijd de beschikking over een back-up. Mocht je onverwachts data kwijt zijn dan zetten wij voor je de meest recente back-up van je website terug. NB als je een Professional-pakket bij ons afneemt, dan is deze back-up service gratis.


Eenmalig back-up terugzetten 

Beschik je niet over het back-up service pakket maar wil je toch dat wij een back-up terugzetten? Dan zijn de kosten €75,- excl. BTW. Het eenmalig aanvragen van een back-up kun je doen door contact op te nemen met onze klantenservice.


Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op