VIP Internet gebruikt een zelf ontwikkeld control panel,  MijnVIP. Uiteraard gebouwd door certified engineers. Je kunt inloggen op MijnVIP via https://mijn.vip.nl.

Wat kan ik doen in MijnVIP

In het control panel MijnVIP heb je de mogelijkheid om zelf je wijzigingen door te voeren, nieuwe bestellingen te doen of opzeggingen door te voeren. Je kunt ook voor je hostingpakketten de FTP- en e-mailgebruikers beheren en databases aanmaken. Voor je domeinen kun je de DNS-instellingen en Whois-gegevens aanpassen. Daarnaast kun je je facturen inzien, ze direct betalen via iDeal en je adresgegevens aanpassen. Kijk voor meer informatie in de categorie MijnVIP.