Reseller worden van VIP Internet

Als reseller verkoop je de diensten en producten van VIP Internet onder je eigen naam. Je profiteert hierbij van aantrekkelijke prijzen en kortingen. Om in aanmerking te komen voor een korting gelden de volgende eisen:

• Inschrijving Kamer van Koophandel
  • minimaal 30 domeinnamen

Wanneer je voldoet aan deze eisen kun je reseller worden van VIP Internet. Je kunt je aanmelden voor het reseller programma door contact op te nemen met onze supportdesk.

Voor resellers bieden we ook hosting. Wij beheren en monitoren 24/7 je server. Je hebt zelf de controle over je server. Met het controlepaneel van Plesk kun je zelf op gebruikersniveau pakketten samenstellen. Met Premium Support heb je altijd voorrang bij ons.