Wanneer je wilt starten met een webshop heb je naast een domeinnaam ook een hostingpakket nodig. De domeinnaam is het adres van je website. Met een hostingpakket zet je je webshop online en is deze toegankelijk voor bezoekers. Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier hostingpakketten. Er is altijd een pakket dat past bij de omvang van je webshop. Je kunt je hostingpakket altijd upgraden als je toch te weinig ruimte hebt voor je data.

 

Webshop CMS software pakketten

 

Er zijn diverse Content Management System (CMS) pakketten beschikbaar die je kunnen helpen met het ontwikkelen van een webshop. Een CMS maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze je eigen webshop te maken en beheren. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier webshop CMS pakketten.


Webshop pakket keuzehulp

 

Vind je het moeilijk om te bepalen welk webshop CMS pakket het meest geschikt voor jou is? Door de keuzehulp in te vullen kunnen wij je een passend advies geven. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze deskundige klantenservice voor meer informatie of een persoonlijk advies.


Webshop hosting bij VIP Internet

 

Als klant van VIP Internet kun je rekenen op een 100% VIP service. Gemak, service en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van VIP Internet en deze staan dan ook hoog in het vaandel. Een snelle en persoonlijke service draagt hier aan bij. Wanneer je kiest voor één van onze webshop CMS pakketten installeren wij deze voor je . Binnen 5 minuten kun je aan de slag met het maken van je eigen webshop.