VIP Internet biedt vier verschillende webapplicaties aan. Iedere plugin wordt kosteloos voor je geïnstalleerd op je hosting pakket.

Fotoalbum plugin

Met de fotoalbum applicatie kun je eenvoudig een complete fotogalerij aan je website toevoegen. Het bewerken van foto’s en toevoegen aan albums behoort tot de mogelijkheden.

PHPBB forum plugin

Met PHPBB kun je op een eenvoudige manier een forum opzetten waar bezoekers met elkaar kunnen communiceren.

MediaWiki plugin

Met MediaWiki kun je zelf een online encyclopedie opzetten waarmee meerdere personen aan één pagina of artikel kunnen werken. Oude versies kun je altijd terugzetten.

Feng Office project management

FengOffice is uitermate geschikt voor bedrijven omdat je met deze applicatie eenvoudig projecten kunt beheren en de voortgang kunt bewaken.

Plugin hosting bij VIP Internet

Wanneer je gebruik wilt maken van een webapplicatie heb je een domeinnaam en een hosting pakket nodig. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Een applicatie kun je al installeren op een Start hosting pakket. Je kunt je hosting pakket altijd kosteloos upgraden.