Feng Office is een populair project management software pakket. Je kunt hiermee overzichtelijk project indelen, planningen maken en zien welke onderdelen zijn afgerond. Feng Office is uitermate geschikt voor bedrijven waar veel in projectgroepen wordt gewerkt. Wanneer je veel waarde hecht aan de administratieve beheersing van projecten dan is Feng Office de ideale plugin voor jou. Je krijgt inzicht in agenda’s, documenten, taken en tijdsbesteding. Binnen Feng Office kun je communiceren via e-mail en notities. Omdat Feng Office een populair project management software pakket is, is er een grote community ontstaan. Gebruikers van Feng Office ontwikkelen continu aan de software zodat het altijd up-to-date is of zelfs wordt verbeterd.

Feng Office hosting bij VIP Internet

Als je wilt gaan starten met Feng Office heb je naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Bij VIP Internet heb je de keuze uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat bij jou past. Feng Office kun je op ieder hosting pakket installeren.