Wil je dat al je foto’s online staan en zichtbaar zijn voor iedereen? Dan kun je gebruik maken van de Gallery fotoalbum plugin. Met Gallery kun je eenvoudig al je fotoalbums online beheren.Met de fotoalbum plugin zet je in een handomdraai al je mooiste foto’s online. Wanneer je liever wilt dat je foto’s privé blijven en zichtbaar zijn voor maar een aantal personen dan kun je je albums beveiligen met een zelfgekozen wachtwoord.

Daarnaast kun je je foto’s eenvoudig bewerken. Je kunt bijvoorbeeld foto’s vergroten, roteren of een beschrijving toevoegen. Je kunt voor ieder album een thema instellen en de vormgeving aanpassen. Zo is ieder online fotoalbum uniek.

Gallery fotoalbum hosting bij VIP Internet

Als je wilt gaan starten met het maken van je eigen online fotoalbum heb je naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Een hosting pakket zorgt ervoor dat je je fotoalbum online kunt zetten. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hosting pakketten. Er is altijd een hosting pakket dat past bij jouw wensen en behoeften. Gallery fotoalbum kan in combinatie met ieder hosting pakket worden aangevraagd. Je kunt naderhand je hosting pakket altijd kosteloos upgraden.