Wanneer je zelf een website wilt gaan maken heb je naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket zet je je website online door je bestanden op een server te plaatsen. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Of je nu een kleine of een grote website wilt gaan maken, er is altijd een hosting pakket dat bij jou past. Je kunt bij VIP Internet je pakket altijd upgraden als blijkt dat je te weinig schijfruimte heeft voor je website.

Website maken met gratis CMS software

Het maken van een eigen website is tegenwoordig heel eenvoudig dankzij diverse CMS software pakketten. VIP Internet biedt verschillende CMS software pakketten aan voor het maken van een website.

Webshop maken met gratis CMS software

Naast de software pakketten voor het maken van een website, kun je bij VIP Internet ook CMS software pakketten installeren die specifiek gemaakt zijn voor het maken van een webshop.

Vind je het moeilijk om te bepalen welk CMS pakket het meest geschikt is voor jou? Wellicht helpt onze keuzehulp je in het maken van de juiste keuze. Je kunt ook altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

eigen website maken

Voordelen VIP Internet

Wanneer je klant bent bij VIP Internet kun je rekenen op een 100% VIP service. Dat wil zeggen dat wanneer je hulp nodig hebt onze deskundige servicedesk voor je klaar staat. Een snelle en persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Wanneer je kiest voor een CMS software pakket om je website te maken, verzorgen wij de installatie hiervan. Binnen 5 minuten is jouw CMS software pakket naar keuze geïnstalleerd op je hosting pakket. Je kunt direct aan de slag met het maken van je eigen website.

Let op: de Web Presence Builder wordt momenteel niet meer ondersteund of verder ontwikkeld. Indien je gebruik maakt van de Web Presence Builder dan blijft de website bestaan maar de functionaliteit zal niet verder worden ontwikkeld.