Wanneer je zelf een website wilt gaan maken heb je naast een domeinnaam ook een hosting pakket nodig. Met een hosting pakket zet je je website online door je bestanden op een server te plaatsen. Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier verschillende hosting pakketten. Of je nu een kleine of een grote website wilt gaan maken, er is altijd een hosting pakket dat bij jou past. Je kunt bij VIP Internet je pakket altijd upgraden als blijkt dat je te weinig schijfruimte heeft voor je website.

Website maken

Het maken van een eigen website is tegenwoordig heel eenvoudig. In Plesk kun je in een paar seconden WordPress of een ander CMS installeren.

Webshop maken

Naast de software pakketten voor het maken van een website, kun je ook pakketten installeren die specifiek gemaakt zijn voor het maken van een webshop. Vind je het moeilijk om te bepalen welk CMS-pakket het meest geschikt is voor jou? Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Voordelen VIP Internet

Wanneer je klant bent bij VIP Internet kun je rekenen op een 100% VIP-service. Dat wil zeggen dat wanneer je hulp nodig hebt onze deskundige servicedesk voor je klaar staat. Een snelle en persoonlijke service staat bij ons voorop.