Wanneer je een website wilt gaan plaatsen op het internet dan heb je drie dingen nodig: een domeinnaam, hostingpakket en een website.

Domeinnaam registreren

De eerste stap die je moet zetten om een website te gaan maken is het vastleggen van je eigen domeinnaam. Een domeinnaam, oftewel de URL, is de naam van je website. Het is het adres op internet dat mensen intypen om je website te bezoeken.

Hosting pakket

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die in verbinding staat met het internet. Je hebt hosting nodig om een website op het internet te plaatsen.

Website maken

Wanneer je een website wilt gaan maken kun je eenvoudig WordPress installeren. Dit is een gratis CMS-pakket waarmee je de website naar wens creëert en beheert. Je bepaalt zelf of je WordPress of een ander CMS gebruikt.

Hosting bij VIP Internet

Als klant van VIP Internet heb je altijd recht op een VIP-service. Een persoonlijke service, hoge uptime en een deskundige helpdesk zijn de speerpunten van VIP Internet.