Wanneer je een website wilt gaan plaatsen op het internet dan heb je drie dingen nodig: een domeinnaam, hostingpakket en een website.

 

Domeinnaam registreren

De eerste stap die je moet zetten om een website te gaan maken is het vastleggen van je eigen domeinnaam. Een domeinnaam, oftewel de URL, is de naam van je website. Het is het adres op internet dat mensen intypen om je website te bezoeken.

 

Hosting pakket

Hosting is het huren van een stukje schijfruimte op een server die in verbinding staat met het internet. Je hebt hosting nodig om een website op het internet te plaatsen.

 

Website maken

Wanneer je een website wilt gaan maken heb je naast een domeinnaam en hostingpakket ook een CMS pakket nodig. Met een CMS pakket kun je eenvoudig en snel je eigen website maken en beheren. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit CMS pakketten voor het maken van een website of een webshop.

 

Hosting bij VIP Internet

Wanneer je nu een hosting pakket bij VIP Internet aanvraagt ontvang je maar liefst 50% korting het eerste jaar. Als klant van VIP Internet heb je altijd recht op een VIP service. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Een persoonlijke service, hoge uptime en een deskundige helpdesk zijn de speerpunten van VIP Internet.