Wanneer je problemen hebt met het inloggen op je FTP programma kunnen er twee oorzaken zijn:

Je wachtwoord is incorrect

Je hebt je inloggegevens voor FTP ontvangen per e-mail.  Wanneer deze gegevens niet meer werken dan kun je ze eenvoudig opnieuw instellen in het mijn.vip.nl portaal.

Stap 1: Log in op mijn.vip.nl

Stap 2: Ga in het linker menu naar "Hoofdpagina".

Stap 3: Klik de desbetreffende domeinnaam aan waarvan je het FTP wachtwoord niet meer weet.

Stap 4: Klik binnen de Siteadmin op het kopje "FTP-gebruikers".

Stap 5: Klik hier op "Aanpassen" bij de FTP-gebruiker aan waarvan je het FTP wachtwoord niet weet.

Stap 6: Vul vervolgens twee nieuwe wachtwoorden in en klik op "Aanpassen". Het wachtwoord is aangepast en kan weer worden gebruikt om mee aan te melden in het FTP-programma.

Nieuw account

Wanneer het een nieuw account betreft kan het zijn dat je domein nog niet overal goed in de DNS servers is opgenomen. Dit kan maximaal 24 uur duren. In dit geval kun je tijdelijk het IP-adres van de webserver gebruiken. Je kunt je IP-adres hier opzoeken of contact opnemen met onze klantenservice.