VIP Internet bied je drie eigen server oplossingen aan. De drie servers verschillen in schijfruimte. Schijfruimte is de totale ruimte die je tot je beschikking hebt voor je website, e-mail en databases.

Schijfruimte Managed VPS

Een Managed VPS is een afgeschermd gedeelte op een server. Je deelt de server met maximaal vier andere gebruikers maar de performance van je website wordt hier niet door beïnvloed. Een Managed VPS beschikt over 160 GB schijfruimte.

Schijfruimte MDS

Wanneer je een MDS afneemt bij VIP Internet dan huur je een eigen server in ons professionele datacenter. Je hoeft de server dus met niemand anders te delen. Een MDS beschikt over 500 GB schijfruimte.

Schijfruimte cluster hosting

Cluster hosting is de meest geavanceerde hosting oplossing die VIP Internet aanbiedt. Je bepaalt zelf hoe jouw cluster hosting oplossing eruit ziet. Hierdoor kan de schijfruimte verschillen per gebruiker. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om twee Managed VPS’en te huren maar je kunt ook meerdere MDS’en afnemen. Wij bepalen graag samen met jou wat de beste cluster oplossing voor je is.

Eigen server aanvragen

Wil je meer informatie ontvangen over de eigen server oplossingen van VIP Internet of wil je een eigen server aanvragen? Neem dan contact op met onze deskundige helpdesk.