Op een eigen server wordt in principe de zelfde mate van support geleverd als op onze hosting pakketten. Bij gebruik van een eigen server is het in tegenstelling tot de hosting pakketten mogelijk enkele serverinstellingen aan te laten passen. Hierbij kun je denken aan het installeren van aanvullende php modules of een specifieke configuratie van de Apache webserver.

Daarnaast heb je bij een eigen server de mogelijkheid om vanuit MijnVIP een storing te melden. Dit wordt meteen doorgezet naar een van onze systeembeheerders, ook buiten kantooruren.