Ja, wij maken elke nacht een back-up van alle pakketten die je op je eigen server hebt aangemaakt. Deze back-ups bevatten de bestanden binnen deze pakketten en de eventuele databases die binnen het betreffende pakket zijn aangemaakt. Wij bewaren de back-ups zeven dagen.

Wanneer er onverhoopt een keer iets mis gaat en je hebt een back-up nodig dan kun je dit aangeven bij onze klantenservice. In de meeste gevallen staat de back-up dan binnen een uur terug.