Wat is PHPMyAdmin?

PHPMyAdmin is een applicatie waarmee je je MySQL database online kunt beheren en raadplegen. Je kunt met PHPMyAdmin onder andere databases, tabellen en gegevensvelden aanmaken en verwijderen. Ook voor het maken van een backup van je databases kun je in PHPMyAdmin terecht.

Als je minimaal een Online pakket hebt kun je inloggen op PHPMyAdmin via http://www.<jouwdomein>.nl/mysql-admin. Je moet dan wel een database hebben aangemaakt en hier de gebruikersnaam en het wachtwoord voor weten.