Een uitstekende service is één van de kernwaarden van VIP Internet. Wanneer je een vraag hebt of meer informatie wilt over VIP Internet of één van onze producten dan staan wij je graag te woord. 


Bereikbaarheid per e-mail

 

Je kunt ons uiteraard per e-mail bereiken. Wij streven ernaar om vragen binnen één uur te beantwoorden. Je krijgt in ieder geval binnen één werkdag een reactie van ons. Je kunt je vragen mailen naar info@vip.nl.

 

Live chat en WhatsApp

 

Van maandag t/m donderdag zijn wij van 08.00 en 21.00 en op vrijdag van 8.00 - 17.00 ook bereikbaar via onze live chat. In het weekend zijn we bereikbaar van 9.00 - 17.00. Je kunt rechtstreeks met een medewerker chatten, zodat je vragen snel beantwoord worden. Je kunt de live chat knop vinden op iedere pagina van onze website.

Je kunt ons tevens tijdens onze openingstijden een WhatsApp bericht sturen, op het nummer 024-3440155.

 

Social media

 

Wanneer er een storing is op één van onze servers houden wij je via Twitter op de hoogte. Door ons Twitter kanaal VIP Internet te volgen ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Tevens ben je via Twitter direct op de hoogte wanneer wij een actie of interessante blog voor je hebben. Je kunt ons vinden onder de naam vipinternet.


Telefonische bereikbaarheid

 

Onze telefonische klantenservice onderscheidt zich van andere hosting providers doordat wij geen wachttijden hebben. Onze ervaren servicedesk medewerkers staan je direct en uiterst vakkundig te woord. Je kunt ons van maandag t/m donderdag tussen 08.00 – 21.00 en op vrijdag van 8.00 - 17.00 bereiken op het telefoonnummer 024- 344 01 55. In het weekend zijn we bereikbaar van 10.00 - 16.00.