Om je e-mailgebruikers te beheren klik je op het tabblad SiteAdmin op de knop 'Email-gebruikers'. Hiermee kom je in het overzicht van je e-mailgebruikers terecht. Hier kun je de instellingen van bestaande gebruikers wijzigen door achter de betreffende gebruiker op 'Aanpassen' te klikken. Wanneer je een nieuwe gebruiker wilt toevoegen klik je onderaan het overzicht op 'Nieuwe gebruiker toevoegen'.

In onderstaande supportvideo wordt dit stap voor stap uitgelegd.

Mocht je het nog eens rustig stap voor stap door willen kijken, dan kan dat hieronder.

e-mailgebruikers beheren

E-mailgebruikers toevoegen

Bij het toevoegen van een nieuwe gebruiker geef je de volgende gegevens op:

• Gebruikersnaam: de gebruikersnaam voor deze nieuwe gebruiker.
  • Wachtwoord: Het wachtwoord waarmee deze gebruiker de e-mail kan benaderen.
  • Catch-all: Dit kun je aan- of uitzetten. Catch-all wil zeggen dat deze gebruiker alle e-mail ontvangt die gericht is aan @je-domeinnaam.nl adressen, ongeacht wat er voor de '@' staat.
  • Aliassen: Dit is van toepassing als je catch-all uitzet. Je geeft hier op voor welke adressen de gebruiker e-mail ontvangt. Je geeft hier alleen het gedeelte voor de '@' op, elk op een nieuwe regel.
  • Doorsturen¬†naar: Als je de berichten voor deze gebruiker wilt laten afleveren op een extern e-mailadres kun je dat adres hier opgeven. Je kunt meerdere adressen opgeven, elk op een nieuwe regel.

e-mailgebruikers toevoegen

Wanneer je alle gegevens hebt ingevuld en de nieuwe gebruiker hebt opgeslagen, is deze mailgebruiker direct klaar voor gebruik. Je kunt de opgegeven instellingen nu opslaan in een e-mailprogramma zoals Outlook, of je kunt onze webmail gebruiken.