Het is mogelijk om e-mails automatisch te laten doorsturen naar een ander e-mailadres. Je kunt e-mail forwarding eenvoudig en gratis instellen via het online klantenportal MijnVIP. Met het forwarden van je e-mail kun je bijvoorbeeld mails door laten sturen naar je privé e-mailadres. Je dient er wel rekening mee te houden dat wanneer je reageert op een e-mail, je dit doet vanaf het e-mailaccount waar je de e-mail naar hebt doorgestuurd.

E-mail forwarding instellen (korte uitleg)

1. Log in bij MijnVIP.
  2. Klik op je domeinnaam.
  3. Klik op 'Email-gebruikers' in het tabblad 'SiteAdmin'.
  4. Klik op het e-mailadres.
  5. Ga naar 'Forwarding'.
  6. Klik op 'Aanpassen'.

E-mail forwarding instellen (uitgebreide uitleg)

Als je klant bent van VIP Internet heb je inloggegevens voor MijnVIP gekregen. Om je e-mail forwarding in te stellen log je in bij MijnVIP.

1. Je klikt in het hoofdmenu op de domeinnaam waarvoor je e-mail forwarding wilt instellen.
  2. Klik vervolgens op ‘Email-gebruikers’ in het tabblad ‘SiteAdmin’.
  3. Klik op het e-mailadres waarvoor je e-mail forwarding wilt instellen. Je krijgt nu een overzicht te zien van je registratiegegevens.
  4. In het kopje ‘Forwarding’ kun je de e-mailadressen opgeven waarnaar je je e-mail wilt doorsturen.