Met de webmail van VIP Internet heb je altijd toegang tot je e-mail. Je kunt overal ter wereld e-mail ontvangen en versturen met je eigen e-mailadres. Je kunt inloggen via onze webmail of via de website van VIP Internet. De webmail bevindt zich hier.

Inloggegevens e-mail

1. Log in bij MijnVIP.
  2. Klik op je domeinnaam.
  3. Ga naar 'Email-gebruikers' in het tabblad SiteAdmin (kijk hier als je hostingaccount is opgeleverd voor 2013).
  4. Klik op de gebruikersnaam.

Inloggegevens webmail

Je e-mailgegevens kun je vinden in de e-mail die is verstuurd toen je je hostingpakket bij ons had besteld. Onder het kopje ‘E-mailgegevens’ vind je de juiste gegevens voor het inloggen op je webmail. Om in te loggen heb je de volgende gegevens nodig:
  • Gebruikersnaam.
  • Wachtwoord.
  • Server voor inkomende mail.

Wanneer je wijzigingen hebt doorgevoerd aan je standaard e-mailadres en je weet bijvoorbeeld je wachtwoord niet meer, dan kun je dit opnieuw instellen via MijnVIP:
  1. Je klikt in het hoofdmenu op de gewenste domeinnaam.
  2. Ga vervolgens naar ‘Email-gebruikers’ in het tabblad ‘SiteAdmin’.
  3. Klik hier op de gebruikersnaam waarvan je het wachtwoord niet meer weet.
  4. Je kunt hier een nieuw wachtwoord instellen waarmee je kunt inloggen op webmail.