Als je de melding krijgt dat er geen verbinding gemaakt kan worden met de inkomende server, controleer dan of je internetverbinding wel goed werkt. Is dat het geval controleer dan of je de juiste instellingen gebruikt in je e-mailprogramma. Deze instellingen voor onze servers vind je in dit artikel. Daarna controleer je eerst of de mail wel zichtbaar is in de webmail.

Mocht het probleem daarmee niet verholpen zijn, dan kun je natuurlijk contact opnemen met onze klantenservice door direct een ticket te maken. Denk je eraan om de foutmelding exact te noteren? We kunnen je dan nog sneller helpen.