Waarmee kunnen wij je helpen?

Meest geschikte hostingpakket


Hostingpakketten


Een hosting pakket heb je nodig wanneer je een website wilt gaan maken. Een hostingpakket zorgt ervoor dat je je website online kunt plaatsen en dat deze zo altijd beschikbaar is voor bezoekers. Welk hostingpakket het beste bij jou past, hangt af van de wensen en behoeften voor jouw website. De grootte van een hostingpakket verschilt in het aantal MB webruimte, dataverkeer en het aantal e-mailaccounts dat je kunt maken. Voordat je een website wilt gaan maken is het aan te raden om de volgende vragen voor jezelf te beantwoorden:


  • Hoeveel ruimte heb ik nodig?
  • Hoeveel bezoekers verwacht ik op mijn website?
  • Heb ik een database nodig?
  • Hoeveel e-mailadressen wil ik gaan gebruiken?


Als je deze vragen hebt beantwoord heb je een beter beeld van het hostingpakket dat je nodig hebt.


Hostingpakketten bij VIP Internet 


Je hebt bij VIP Internet de keuze uit vier hostingpakketten. Er is altijd een hostingpakket dat bij jouw situatie past. Of je nu een klein instappakket of een hostingpakket voor je bedrijf nodig hebt. Wanneer je een hostingpakket afneemt betekent dit dat je ruimte huurt op één van onze servers. Je deelt de server met andere gebruikers. Wij noemen dit ook wel shared hosting.


Weet je niet welk hostingpakket het beste bij je past of twijfel je over je keuze? Wij helpen je graag bij het maken van de juiste pakketkeuze. Aan de hand van enkele vragen in onze keuzehulp kunnen wij je een advies geven. Wil je liever een persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice.


Hostingpakket bestellen

Wanneer je weet welk hostingpakket het beste bij je wensen past, kun je het eenvoudig bestellen via MijnVIP. In het onderstaande filmpje wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een hostingpakket aan je domeinnaam toevoegt. 


Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op