Waarmee kunnen wij je helpen?

Reseller programma VIP Internet

Een reseller is een afnemer van de producten van VIP Internet. Als reseller verkoop je producten en diensten van VIP Internet onder je eigen naam. Het grote voordeel is dat je alles in eigen hand houdt. Je kunt zelf de verkoopprijs van de diensten bepalen en je klanten vanuit één account beheren.


Het reseller programma van VIP Internet biedt je diverse voordelen.


  • Scherpe tarieven: Als reseller ontvang je scherpe tarieven voor domeinnamen en hosting. Je ontvangt een vaste korting op iedere factuur.
  • Verkopen onder je eigen naam: Je verkoopt domeinen en hosting onder je eigen naam. Het fysieke beheer van de servers ligt bij VIP Internet.
  • Eigen portal: Je krijgt de beschikking over een eigen beheerportal die je kunt stylen in je eigen huisstijl.
  • Whitelabel oplossing: Je klanten krijgen toegang tot de beheeromgeving van hun diensten en hebben dus de vrijheid om hun eigen hosting en diensten te beheren.
  • Deskundige helpdesk: Je levert zelf de support bij je klanten, mocht je toch vragen hebben over bepaalde zaken dan kun je altijd contact opnemen met de deskundige klantenservice van VIP Internet.


Verhuisservice resellers


Ben je al een reseller bij een andere provider maar wil je je diensten graag verhuizen naar VIP Internet? Wij helpen je graag met het verhuizen van je reseller account. Voor meer informatie over het verhuizen van je reseller diensten kun je contact opnemen met onze deskundige helpdesk. Of bekijk onze verhuisservice pagina.


Voorwaarden reseller programma

Er zijn geen voorwaarden om reseller te worden. Wel zijn er voorwaarden om extra korting op domeinregistraties te ontvangen. Hiervoor geldt:

  • Inschrijving Kamer van Koophandel
  • minimaal 30 domeinnamen 

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op