Je wilt je domeinnaam verhuizen naar VIP Internet? Wij verwelkomen je graag als klant! Het verhuizen van een domeinnaam is in een paar stappen voltooid.

1. Geef je domeinnaam op in de domeinchecker en klik vervolgens op ‘Verhuizen’.
  2. Voeg eventueel een extra dienst toe aan je domeinnaam zoals een hostingpakket.
  3. Vul vervolgens je contactgegevens in en klik op ‘Bestelling plaatsen’.
  4. Je ontvangt van ons een bevestiging per e-mail.
  5. Voor het verhuizen van een domeinnaam is een verhuiscode nodig. De verhuiscode kun je bij je huidige provider opvragen. Zodra je de verhuiscode hebt dien je deze naar ons toe sturen via info@vip.nl.

Wanneer je niet alleen domeinnaam hebt maar ook een website op je domeinnaam, dan dien je deze ook mee te verhuizen. Het verhuizen van een website gebeurt niet automatisch wanneer je je domeinnaam verhuist. Dit dien je handmatig te doen. Voeg naast de domeinnaam ook een hostingpakket toe. Je kunt bij VIP Internet kiezen uit vier hostingpakketten.

Maak zelf een back-up van je website. Dat wil zeggen dat je alle bestanden van je website op je computer opslaat. Zodra je verhuizing is afgerond en je gebruik kunt maken van het hostingpakket dat je hebt besteld, dien je de bestanden te uploaden via een FTP server. Dit kun je het beste zo snel mogelijk doen om te voorkomen dat je website tijdelijk offline is.

Verhuisservice

Het verhuizen van een website kan veel tijd in beslag nemen of ingewikkeld zijn. Wanneer je je domeinnaam en website graag wilt verhuizen naar VIP Internet maar je dit niet zelf kunt doen, dan helpen wij je graag door middel van onze verhuisservice. De eerste dertig minuten zijn gratis en wij verhuizen voor je je website en je e-mail.

Supportvideo domeinnaam verhuizen

In onderstaande supportvideo wordt uitgelegd hoe je je domeinnaam naar VIP Internet kunt verhuizen.