Waarmee kunnen wij je helpen?

Bestaand domein verhuizen

Je hebt een bestaand domein bij een andere provider maar wilt dit graag verhuizen naar VIP Internet? Wij heten je van harte welkom als klant bij VIP Internet en helpen je graag met het verhuizen van je domein en eventueel je website. Je kunt je domein in een paar eenvoudige stappen verhuizen naar VIP Internet.


Domeinnaam verhuizen

  1. Geef je domeinnaam op in de domeinchecker en klik op ‘Check’.
  2. Je krijgt nu een overzicht te zien van de resultaten. Bij je domeinnaam zie je de melding bezet en daarachter de button ‘Verhuizen’.
  3. Klik op de button en voeg eventueel nog extra diensten toe.
  4. Rond je bestelling af door je contact gegevens in te vullen en je betaalwijze.
  5. Je ontvangt van ons een e-mail ter bevestiging.
Voor het verhuizen van een domeinnaam is een verhuiscode nodig. De verhuiscode kun je opvragen bij je huidige provider. Zodra je de verhuiscode hebt dien je deze naar ons toe te sturen. Op deze manier kunnen wij de verhuizing voor je in gang zetten.


Website en e-mail verhuizen


Wanneer je niet alleen je domeinnaam maar ook de bijbehorende website en mailadressen wilt verhuizen naar VIP Internet is het van belang dit aan te geven. Het verhuizen van een website en mailadressen gebeurt niet automatisch. Om een website en mailaccounts te verhuizen dien je naast je domeinnaam ook een hostingpakket te registreren. Daarnaast dien je een back-up van je huidige website te maken. Zodra je verhuizing is afgerond, kun je je website via FTP uploaden naar je hosting pakket. Om te voorkomen dat je website offline is dien je dit zo snel mogelijk na de verhuizing te doen.


Verhuisservice


Vind je het verhuizen van een website lastig maar wil je toch graag overstappen naar VIP Internet? Wij kunnen je helpen met het verhuizen door middel van onze verhuisservice

Niet gelukt of toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op