Verlenging domeinen


Domeinregistraties worden jaarlijks automatisch verlengd, totdat het domein wordt opgezegd. De opzegging moet minimaal 1 maand voor afloop van de jaarlijkse registratieperiode door ons ontvangen zijn. Je kunt de jaarlijkse registratieperiode vinden op de factuur, of in ons klantenportal MijnVIP.


Registratiedatum domein bekijken in MijnVIP


  1. Log in bij MijnVIP.
  2. Klik op je domeinnaam.
  3. Ga naar het tabblad 'Registratie'.


Verlenging hostingpakketten


Je hoeft je diensten niet zelf te verlengen. Voor al onze diensten geldt een contractsduur van één jaar. Voor zakelijk overeenkomsten geldt dat deze na het eerste jaar voor eenzelfde termijn verlengd worden. In het online klantenportal MijnVIP kun je de registratiedata van je diensten vinden:


  • Je klikt hiervoor in het hoofdmenu op de domeinnaam die je wilt selecteren.
  • Klik daarna op het tabblad ‘Registratie’.
  • Je vindt hier een overzicht van je registratiegegevens zoals de registratie- en prolongatiedatum.


Wanneer je zowel je domein als een daaraan gekoppeld hostingpakket niet wilt verlengen, dan kun je de automatische verlenging van het domein uitzetten via MijnVIP. Houd er wel rekening mee dat alle pakketten die gekoppeld zijn aan een domeinnaam vervallen op het moment dat het domein vervalt.


Je krijgt 6 weken voordat je domein wordt verlengd een mailtje van ons met een melding over de verlenging. Je kunt dan nog tijdig opzeggen, indien je dit wenst.